Ledenwerving

De wielerclub uit de Gemeente Bunnik bestaat alweer 30 jaar. Om nog weer 30 jaar verder te kunnen zijn we op zoek naar nieuwe leden. Iedereen mag en kan fietsen met zijn eigen invulling en fietsen op zijn eigen niveau, van heel sportief tot gezellig recreatief. Als we als groep fietsen hanteren we het principe “samen uit samen thuis”, bij een lekke band of ander pech er zijn altijd handige fietsmaten die je weer verder helpen.

TWC Voorwaarts is aangesloten bij de NTFU. Deze organisatie zorgt ervoor dat ieder lid altijd op elke fiets verzekerd is. In de afgelopen 30 jaar hebben we veel sportieve hoogtepunten beleefd. In de begin jaren was Parijs – Odijk in 24 uur voor de leden de ultieme uitdaging. Nu is deelname aan de Amstel Gold rit het hoogtepunt. 3 dagen Valkenburg lekker fietsen en gezellig recreëren.
Het bestuur zorgt ervoor dat er deelgenomen kan worden aan grote evenementen of ronde’s: denk dan aan Dolomiten Marathon, Luik – Bastenaken – Luik, Ronde van Vlaanderen, de Friesche Fietselfstedentocht, en de laatste jaren met een zeer grote groep naar de Amstel Gold rit.
Om met deze grote groep te kunnen blijven fietsen zijn we opzoek naar nieuwe leden. Voor de snelle beslissers is er een mogelijkheid dat wij deelname aan de Amstel Gold rit 2011 verzorgen.

U kunt ook contact opnemen met onze secretaris: Annemarie Peek
030 6564390.

Scroll naar boven