Buitengewone Algemene Ledenvergadering

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van TWV VOORWAARTS van vrijdag 19 april ’24 werd de toekomst van onze fietsvereniging  besproken. De Werkgroep had hiervoor een beleid opgesteld en bracht dat onder de aandacht van de aanwezige leden.  Na een toelichting vanuit de Werkgroep gegeven te hebben was het merendeel van de leden akkoord met dit te volgen beleid.
Omdat Voorzitter Antoon Peek na ruim 19 jaar eerder al had aangegeven te stoppen als Voorzitter had de Werkgroep een aantal leden voorgedragen om zitting te nemen in het Bestuur. Vanuit het huidige Bestuur stopt ook Hans Miltenburg met zijn functie binnen het Bestuur. Ron Scheijen blijft tot eind van dit jaar in functie. Daarnaast zal Jan van Rossem (voorzitter), Ank Mocking (secretaris), Kees Oudshoorn en Bart Hilhorst (bestuursleden) het nieuwe Bestuur van de vereniging gaan vormen.
Aan het einde van deze vergadering sprak Bart Hilhorst een dankwoord uit aan Anton en Annemarrie Peek en Hans Miltenburg voor hun  jarenlange inzet voor TWV VOORWAARTS.

Scroll naar boven