TWC VOORWAARTS kleurt Oranje!

TWC VOORWAARTS kleurt Oranje!

Afgelopen vrijdag speelde ORANJE haar tweede groepswedstrijd. In de Red Bull Arena in Leipzig was FRANKRIJK de tegenstander. Inmiddels weten we hoe de wedstrijd verlopen is van deze boeiende wedstrijd. Voor TWC Voorwaarts (organisatieteam) een mooie gelegenheid om TWC “ORANJE” te laten kleuren. Kees en Trees stelde hun huis/tuin ter beschikking voor  de vele  TWC leden met hun vrouwen om gezamenlijk de wedstrijd te komen kijken. In de “mancave” van de Familie stonden de stoelen, TV’s en drank klaar om deze wedstrijd te kunnen bekijken.
Voordat er genoten kon worden van de BBQ bedankte Jan, bestuurslid Hans Miltenburg die na 8 jaar gestopt was met zijn functie in het bestuur van de TWC. Ook bedankte Jan, namens alle aanwezigen, het organisatieteam voor de organisatie van deze prima verzorgde avond
De BBQ was voortreffelijk mede door de twee top chef-koks, Bart en Huub. De wedstrijd leverde genoeg spanning, maar geen doelpunten op. Na de wedstrijd werd er nog flink nagepraat, vooral de afgekeurde goal van Simons. Al met al toch tevredenheid bij de TWC supporters met de gelijke eindstand.
Rest ons nog  alle TWC Voorwaarts leden een fijne (fiets-)vakantie toe te wensen.
Voor de thuisblijvers een advies; de tourkalender, een echte aanrader.

Scroll naar boven