Jubileum koppel-fietstocht

TWC Voorwaarts  bestaat dit jaar 30 jaar.

Daarom nodigt zij iedereen uit om op zaterdag 8 oktober met ons deze tocht te komen fietsen. Onze jubileum tocht kan verreden worden op elke fiets: van racefiets tot bakfiets.

De rit gaat door de mooiste stukken van onze provincie. De tocht is uitgezet langs het ANWB knooppunten netwerk. De afstand van deze tocht is tussen de 50 en 60 km.

Er wordt gefietst in koppels van 2. Ieder koppel bedenkt van te voren met welke gemiddelde snelheid hij of zij deze tocht volbrengt. De handicap is dat er bij deze fietstocht geen fietscomputer gebruikt mag worden.

Voor de koppels die hun voorspelde tijd het dichtst weten te benaderen, zijn er prachtige bekers. Het gaat uitdrukkelijk niet om de snelheid maar om een gezellig stuk fietsplezier.

De start is tussen 10.00 en 11.00 uur van uit de kantine van SV Odijk, Singelpark 3 in Odijk. De finish van deze tocht is in eethuis ’t Zand in Werkhoven.

Deelname is open voor iedereen en op elke soort fiets en is gratis. Er is geen verzorgingspost onderweg maar langs de route is voldoende horeca.

Voor informatie kunt u kontakt opnemen met Annemarie Peek via tel. 030-6564390.

Scroll naar boven