VOORWAARTS shirt Mallorca!

Deze week ben ik samen met mij vrouw op het eiland Mallorca. Eerder ging het verhaal binnen de vereniging dat er een wielershirt van onze vereniging al enkele jaren daar zou hangen. De locatie, restaurant PACO, vlakbij Taurus Hotel en laten we daar nou precies verblijven. In het restaurant PACO was ik eigenlijk nog nooit geweest al kom ik daar al een aantal jaren. Mijn herinnering aan dit restaurant was dat als je er voorbij liep ze een bel luidde om je aandacht te trekken. Dat is nu niet meer zo.
Dus op naar PACO waar de eigenaar en een medewerker mij begroeten. Na uitgelegd te hebben wat ik kwam doen stuurde hij me verder de zaak in. Links en rechts hingen veel shirts vanuit heel Europa. Al snel viel mijn oog op ons shirt. De eigenaar hoorde ik roepen “lo encontraste la camisa azul amarilla”, wat zoiets moet betekenen als: “je hebt hem gevonden het gele blauwe shirt”. Ja warempel, het shirt hing daar. Met een datum en een naam erop;  31maart 2012 en gesigneerd door Evert. De eigenaar vond het prachtig en schoot met mijn telefoon enkele foto’s. Hoe het shirt daar gekomen is wist hij niet maar ongetwijfeld heeft een wielergroep van onze vereniging het shirt achter gelaten zoals de naam Evert suggereert.
Misschien kan Evert zelf of leden van die groep het verhaal vertellen. Misschien zijn er nog foto’s van gemaakt. Laat het weten!
Peter

Scroll naar boven