Voorrijweekend naar Schaijk op 5, 6 en 7 mei ’23

Ter voorbereiding op het clubweekend in juni zijn Huub, Anno, Jos en Jan op 5 tot en met 7 mei naar Schaijk gegaan om alles tot in detail voor te bereiden. Jos, Anno en Huub vertrokken op vrijdagochtend per fiets naar Schaijk terwijl Jan met Henri Sturkenboom met de auto zijn gegaan voorzien van alle koffers.
Het reizen met de auto bleek toch wel een verstandige keuze, immers het heeft in het gehele jaar 2023 nog nooit zoveel geregend als op vrijdag 5 mei. Het was voor Jos, Anno en Huub zelfs noodzakelijk om een lunchstop van 2,5 uur te houden omdat het vrijwel ondoenlijk was om te fietsten. Om half zeven in de avond waren we in ons hotel in Ravensteijn en nadat de fietsen waren schoongemaakt, hebben we genoten van een heerlijk diner.
Op zaterdag zijn we naar de gehuurde groepsaccommodatie in Schaijk gereden en hebben we aansluitend de route gefietst die we in gedachten hadden. Behoudens een kleine door te voeren wijziging was de route verder prima. Ook was het zaterdag een heerlijke dag qua weer, in ieder geval droog en zonnig.
We hebben een restaurant gevonden voor de koffiestop en de lunch. Voor zondag 7 mei waren de berichten voor het weer ook enigszins somber, echter in de praktijk hebben we geen druppel regen gehad. Na een lunchstop in Wageningen, zijn we om 14.15 uur weer teruggekeerd in Werkhoven. Henri had onze koffers meegenomen.
We kijken terug om een mooi en geslaagd weekend waarin we het komende clubweekend hebben voorbereid. Nu het programmaboekje nog afronden en toesturen naar de deelnemende leden en we zijn er helemaal klaar voor.

Anno, Huub, Jan en Jos

Scroll naar boven