TWC Voorwaarts fietst op Mallorca met Marianne Vos

Van 30 maart tot 6 april was TWC in “trainingskamp” op Mallorca. Trainingskamp klinkt natuurlijk heel gewichtig terwijl het een heerlijke week sportieve fietsvakantie is. We waren dit jaar met 10 actieve leden en 2 gastrijders. Dit was de 3e grote groep fietsers die daar waren. Ook dit jaar waren we te gast bij de organisatie van Fred Rompelberg beter bekend als de snelste man op de fiets 268 km/uur.
Op de dag van aankomst krijgt een ieder een bijna nieuwe racefiets. Deze wordt helemaal op jouw lijf afgesteld zodat je deze week onder prima omstandigheden kunt fietsen.
Iedereen fietst in een groep met de snelheid/afstand die bij hem/haar past. Elke groep wordt begeleidt door een voorrijder.
Zelfs onze Olympisch en wereldkampioene Marianne Vos fietst (trainde) daar dagelijks haar kilometers. Haar positieve manier van sportbeleving en het plezier wat zij heeft in het fietsen sterkte ons in de gedachte dat fietsen een gezonde bezigheid is.Natuurlijk wilde Marianne met de kanjers van TWC Voorwaarts op de foto. Lijkt het jou ook leuk om in deze vereniging te fietsen neem dan contact op met Annemarie Peek of kijk bij Lid worden.
TWC Voorwaarts, de fietsclub van de Gemeente Bunnik

Scroll naar boven