TWC Voorwaarts Woensdagavond Fietsgroep

Wanneer op de woensdagavond?
Van begin Maart tot eind September wordt er bij TWC Voorwaarts ook op de woensdagavond gefietst. De vertrektijd is 19.00 uur (vroeg en laat in het seizoen is het eerder donker, dan vertrekken we om 18.30 uur) en we maken een tocht van 55-65km.

Daar doen we dan ongeveer 2 uur over. De snelheid ligt iets hoger dan in het weekend, gemiddeld wordt er 28-29 gereden, ofwel de groep fietst ongeveer 31 km per uur.

image

Waar fietsen we?
De fietsgroep op de woensdagavond is veelal tussen de 8 en 12 fietsers groot, waarbij we in het seizoen overal in de provincie Utrecht komen. De Heuvelrug blijft uiteraard het meest favoriete gebied, maar ook de vergezichten bij een ondergaande zon op de dijk van Amerongen naar Wijk bij Duurstede, of een bosrijke tocht rond Hilversum, Soest of Leusden zit er regelmatig in. Voor elk wat wils dus.

Wie doen er mee op de woensdagavond?
Het ene TWC Voorwaarts lid ervaart de woensdagavond als een echte training, de ander wil gewoon heerlijk doorfietsen in een peloton tocht en zo zijn kilometers maken. Ook is de woensdagavond een prima gelegenheid voor aspirant leden om een keertje mee te komen fietsen, en te kijken of dat bevalt.

image

Dus wil je enerzijds lekker doorfietsen, maar anderzijds ook weer niet elk moment naar adem te hoeven snakken, dan is de woensdagavond de ideale fietsavond bij TWC Voorwaarts “met veel gezelligheid, een beetje trainen en vooral gewoon lekker fietsen”.

Scroll naar boven