Jan Janssen Classic

Dit jaar voor TWC Voorwaarts een bijzondere JJC. Het jaarlijkse goede doel van deze JJC was voor ALS. Bij onze hoofdsponsor Wessels Zeist is een medewerker die deze ziekte heeft. Daarom organiseerden zij rondom deze JJC hun eigen sponsortocht. Al hun vrienden/relaties waren uitgenodigd voor deze tocht om een bijdrage te leveren aan dit goede doel.

Om 08.00 uur was de ploeg van TWC in hotel de Wageningse Berg. Geweldige ontvangst met koffie en gebak. Paul Ossendrijver verwelkomde alle deelnemers en presenteerde het programma voor deze dag.

image

Rond 08.30 werd het startsein gegeven en met nog enkele foto shoots ging dit bonte gezelschap van start een ieder voor zijn eigen afstand of prestatie. Wij reden 125 en 2 leden van onze vereniging de 150 km. De route bracht ons over de Posbank, de Veluwe, en nog veel meer “huchies”.

Op de Posbank

Om 15.30 was onze hele ploeg weer terug in het hotel waar men kon douchen en voor het goede doel kon men zich laten masseren. Terwijl wij genoten van een hapje en een drankje maakte Paul het bedrag bekend dat de deelnemers tot op dat moment bij elkaar hadden gebracht. Om 16.30 uur stond de teller op € 9.760,00.

Wij danken de mensen van Wessels Zeist voor deze perfecte dag en de geweldige organisatie. Op een dag zoals deze kom je tot de ontdekking wat gezondheid betekent…

Scroll naar boven