Clubweekend Schaijk

De organisatie had dit fietsweekend begin mei  goed voorbereid.  Regende het toen flink nu scheen het gehele weekend de zon en steeg de temperatuur tot wel 30 graden. Vanaf de Brink in Werkhoven vertrokken we in twee groepen richting Schaijk. Een fietstocht van 125 KM richting Gorinchem  en met de pont bij Brakel de Waal overgestoken. Vervolgens door het Brabantse landschap bij Alem een tweede pontje genomen om de Maas over te kunnen steken. Daar ging het even mis met als gevolg een lekke band die snel werd vervangen.  Na onderweg de lunch te hebben genuttigd kwamen we rond 16:00 uur aan in Schaijk. Kamers werden gezocht in de groepsaccommodatie  om vervolgens onder het genot van een drankje even uit te rusten.
Tegen de avond had de slager zijn bestelling afgeleverd en konden we beginnen aan een heerlijke BBQ. Door het fraaie weer konden we tot laat in de avond buiten blijven zitten en was het rond middennacht stil op onze locatie.

De volgende ochtend na het ontbijt vertrokken we voor een fietstocht die ons door Duitsland liet rijden om vervolgens bij Berg en Dal een best wel steile heuvel te laten beklimmen.  In Malden was er een lunch geregeld en rond 15:00 uur waren we weer terug in Schaijk. Een mooie rit met veel zon en weinig wind.
Nadat iedereen zich had opgefrist kon er gegeten worden. De Bami, Nasi , saté en vleesballetjes smaakte iedereen prima en rond 21:00 uur werd er binnen gekeken naar de Champion League Finale terwijl de niet voetballiefhebbers heerlijk buiten konden blijven zitten.

De volgende ochtend werden alle koffers en E-bikes weer in of op de auto’s geladen en konden de fietsers richting Werkhoven vertrekken.  Richting Beuningen en Wageningen, waar de lunch weer klaar stond, om vervolgens op het terras van onze shirtsponsor ( Food Master Werkhoven) met een drankje het geweldige weekend af te sluiten..

Jan, Jos, Anno en Huub willen we bedanken voor dit heerlijke clubweekend dat erg goed georganiseerd was.

Scroll naar boven